Mesin ini dah lima bulan x beroperasi disebabkan kunci mesin tidak boleh dibuka kerana ada cubaan
untuk membuka oleh orang yang tidak bertanggungjawab.

Minta maaf tidak boleh nak tunjuk macam mana nak buka kunci, takut disalah guna.


Kerja2 memeriksa dan membersihkan payment system untuk nak bagi payment cantik balik supaya senang
terima duit.


Mesin jenis National 36slot
Coin Payment system ICT
ICT Tao note acceptor

Owner suruh inspection mesin untuk check ape masalah lain
Coin changer ok
Note acceptor nak kene update software ( sain gabenor baru )
Slot tin ok xde sangkut
Kipas compressor dah nak problem ( bunyi bising )
Condensor fin nak kene bersihkan >> ramai owner2 mesin tak buat nie 🙂

Mesin lokasi kat Kolam renang UKM Bangi
kalau sapa2 nak pergi mandi kat sana dah boleh beli air dah.

Terima kasih kepada owner kerana menggunakan perkhidmatan kami.

Register disini untuk memudahkan pembelian anda.
Click disini untuk maklumat bank
Langgan newslatter kami untuk mendapatkan kupon2 diskaun produk.

Khidmat nasihat bantuan kami sediakan. Tel:-
Hp :
0122841676 Sham
0196361717 Rizal

email :
sales@speedvending.com
admin@speedvending.com