ICT NOTE ACCEPTOR

Macam mana nak tau ICT Note acceptor kita dah atau akan problem…

Dengar masa ¬†masukkan duit… bunyi dia ¬†lain macam jer.

Lagi satu kalau kita nak tahu belting kita bila nak problem, kita boleh tegok tulisan kat belting tu
biasanya kalau ok.. tulisan masih lagi boleh dibaca…. kalau tulisan dah macam x boleh nak baca tu
paham paham lah ye… beloh la monitor selalu sampai x boleh nak baca lansung baru tukar.

Kalau nak tukar … amalkan tukar satu set, jagang tukar satu-satu supaya kita tahu dan senang nak monitor.