ICT Note Acceptor Belting problem

ICT Note Acceptor Belting problem

ICT NOTE ACCEPTOR Macam mana nak tau ICT Note acceptor kita dah atau akan problem… Dengar masa ¬†masukkan duit… bunyi dia ¬†lain macam jer. Lagi satu kalau kita nak tahu belting kita bila nak problem, kita boleh tegok tulisan kat belting tu biasanya kalau...
Jangan letak display tin ada air

Jangan letak display tin ada air

Air display yang mempunyai air di dalamnya ada kemungkinan akan meletop dengan sendirinya dalam tempoh yang yang kita sendiri tidak tahu bila… Terutamanya air yang bergas.. sebolehnya sila buang air dahulu untuk display. Gambar nie kami repair ICT Note Acceptor...
Repair chiller peti sejuk

Repair chiller peti sejuk

Peti sejuk ini lama tak pakai… Owner ingat dah x boleh pakai check – check balik masih boleh buat – Service balik – Check compressor – Top-up gas Alhamdulillah Chiller nie dah boleh pakai Kadang-kadang kita tak tahu benda boleh pakai ke...